Wie ben ik?

Mijn naam is Kaylee eigenaresse van de face || face clinic in Groningen. Van jongs af aan heb ik altijd een grote liefde gehad voor beauty en cosmetica. Nu mag ik mijzelf gelukkig prijzen om mijn passie dagelijks te mogen uitvoeren. Elke huid die ik verbeterd zie is voor mij een mijlpaal. De producten van meseoestetic sluiten aan bij mijn eigen visie dit merk gebruikt hoogwaardige werkstoffen die wetenschappelijk zijn onderzocht. 

Nooit heb ik durven dromen om mijn eigen kliniek te starten. Door elke dag hard te werken en veel te leren ben ik nog lang niet waar ik wil zijn. 

Ik streef namelijk naar perfectie, kwaliteit en de juiste kennis om u, als klant zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ondertussen heb ik tiental certificaten op zak dit varieert van cosmetische ontspannende behandelingen tot aan cosmetisch-medische huid verbeterende behandelingen.

Geen behandeling bij mij in de kliniek is hetzelfde.

Ieder mens is uniek. Daarom creëer ik een behandeling die afgestemd is op uw wensen en behoefte. Ik vind dat een bezoek aan mijn kliniek meer moet betekenen dan het ondergaan van een behandeling. 

Samen kijken wij naar wie u bent als persoon en wat bij u past.

Kwaliteit en eerlijkheid staat in mijn kliniek hoog in het vaandel.